Ελένη Φιλίνη: «Τώρα ανακαλύψαμε την σεξουαλική παρενόχληση; Δουλευόμαστε;»

Metrosport Team24 Ιουλίου 2023

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη. Μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια μίλησε έξω από τα δόντια για το κομμάτι των σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

«Έλα τώρα, λες και ανακαλύψαμε πρώτη φορά την Αμερική! Τώρα την ανακαλύψαμε την σεξουαλική παρενόχληση; Δουλευόμαστε;» ανέφερε.

- Σου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση;

«Άπειρες φορές και έχω χάσει πολλές δουλειές. Είναι θέμα εξουσίας. Για να αλλάξει αυτό, πρέπει να αλλάξει η κοινωνία από τη ρίζα της. Δεν είμαι αισιόδοξη ότι θα αλλάξει αυτό.»

- Στην πορεία σου ένιωσες... μαχαιριές στην πλάτη από τον χώρο;

«Χιλιάδες μαχαιριές! Και λοιπόν; Εγώ είμαι αμαζόνα. Έχω μάθει να παλεύω από μικρό παιδί. Δεν με πτοούν αυτά. Είμαι πολεμίστρια. Επιβίωσα στα δύσκολα, χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη με όλα όσα έζησα και κατάφερα. 

Δεν σου χαρίζεται τίποτα, πάλεψα, αλλά μου τα έφερε η ζωή. Αυτά που ονειρεύτηκα, δούλεψα και τα κατάφερα, και συνεχίζω. Ακόμα δουλεύω λες και είμαι 20 χρονών. Έχω μάθει να εργάζομαι πολύ από μικρή. Δεν μου αρέσει η λέξει «δουλειά» – είναι από το «δουλεία» -, ενώ η εργασία είναι χαρά, δημιουργία. Νιώθω ευτυχισμένη.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.