Ελεγκτής «γδύνει» επιβάτες χωρίς εισιτήριο

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Ποσά έναντι αντιτίμου σε βάρος επιβατών του Προαστιακού φαίνεται πως κέρδιζε εργαζόμενος της Hellenic Train, με τη δράση του να καταγράφεται σε βίντεο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο ελεγκτής εισιτηρίων, ο οποίος εργαζόταν στο δρομολόγιο Αθήνα - Χαλκίδα, πλησίαζε τους επιβάτες του προαστιακού και, κυρίως, τους μετανάστες, ζητώντας τους το εισιτήριό τους.

Ωστόσο, όταν εκείνοι δεν του το έδιναν, αντί να τους «κόψει» πρόστιμο, λάμβανε το σχετικό αντίτιμο τοις μετρητοίς, χωρίς να τους δίνει το εισιτήριο.

Κάποια στιγμή, όμως, οι κινήσεις του απίστευτου ελεγκτή υπέπεσαν στην αντίληψη των επιβατών, με κάποιους εξ αυτούς να τον καταγράφει με την κάμερα του κινητού του, με τα πλάνα να δίνονται, τελικά, στη δημοσιότητα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live You», ο πρόεδρος των εργαζομένων της Hellenic Train, Νίκος Κιουτσούκης, εξήγησε ότι ερεύνησε το περιστατικό, συμπληρώνοντας ότι η εταιρεία θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες. 

Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος των εργαζομένων της εταιρείας υποστήριξε ότι ο εν λόγω ελεγκτής, που σκόπευε να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για τη συνταξιοδότησή του, έχει βεβαρημένο, καθώς έχει προβεί πολλάκις σε αντίστοιχες ενέργειες, γι' αυτό και για άλλη μια φορά τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.