Ελ Καμπί, Πιρόλα και Βέλντε στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού

Metrosport Team20 Ιουλίου 2024

Ελ Καμπί, Πιρόλα και Βέλντε είναι τα τρία ονόματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο μεταγραφικό βάθρο του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να κλείνουν μια μια τις υποθέσεις των παραπάνω παικτών. Πιο συγκεκριμένα, ο Λορέντσο Πιρόλα έχει πατήσει ήδη Ελλάδα από χθες το βράδυ, ενώ σημαντικές εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα και για τον «χρυσό» σκόρερ του Conference League. 

Όσον αφορά τον Ιταλό αμυντικός που αφίχθη εχθές το βράδυ στην Αθήνα, αναμένεται σήμερα να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο πριν αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκο».

Ο 22χρονος παίκτης θα υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα δώσουν στη Σαλερνιτάνα ένα ποσό στα 3 εκατ. ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Υπογραφή αναμένεται και από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, του οποίου το συμβόλαιο είναι έτοιμο και απλά περιμένει τον Μαροκινό να... πιάσει το στιλό στο χέρι!

Μια συμφωνία ανανέωσης για δύο χρόνια και συνολικές αποδοχές που ξεπερνούν τα 5,5 εκατ. ευρώ. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε η επαφή του Μεντιλίμπαρ με τον παίκτη, στον οποίο εξήγησε πόσο σημαντικός είναι για εκείνον στον πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Τέλος, αναφορικά με τον  Κρίστοφερ Βέλντε, η μεταγραφή φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα από την ολοκλήρωσή της! 

Μάλιστα, σύμφωνα και με πολωνικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει υπό έλεγχο την υπόθεση του Νορβηγού εξτρέμ και εφόσον υπάρξει η «χρυσή τομή» με τη Λεχ Πόζναν, θα προχωρήσουν τα διαδικαστικά, με τις εξετάσεις και τα συμβόλαια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.