ΕΛ.ΑΣ: «Υπάρχει κι άλλο υλικό από κινητά για τον Αυγενάκη»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2024

Στην κορυφή της επικαιρότητας παραμένει, όπως είναι λογικό, η επίθεση του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή, Λευτέρη Αυγενάκη, σε εργαζόμενο στο «Ελ. Βενιζέλος», τη στιγμή που η ΓΣΕΕ υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο 7 λεπτών, όπου καταγράφεται η συμπεριφορά του Αυγενάκη.

Για την υπόθεση μίλησε στην ΕΡΤ και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, η οποία τόνισε ότι η ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας ενημερώθηκε αρχικά για φραστικό επεισόδιο

Η κα. Δημογλίδου εξήγησε τον λόγο που, ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα στις 28 Ιουνίου, αναδείχτηκε στις 3 Ιουλίου, όταν αναρτήθηκε το σχετικό βίντεο και στο οποίο φαίνεται ο Λευτέρης Αυγενάκης να επιτίθεται στον υπάλληλο της αεροπορικής εταιρείας.
Η κ. Δημογλίδου ισχυρίστηκε πως η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για φραστικό επεισόδιο, χωρίς παράλληλα να έχει υποβληθεί σχετική καταγγελία, ώστε να κινητοποιηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. 

Επίσης, η κ. Δημογλίδου πρόσθεσε πως, το μαγνητοσκοπημένο υλικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αποτελεί προϊόν προανάκρισης, ενώ πρόσθεσε ότι θα αξιολογηθεί και επιπλέον υλικό που έχει καταγραφεί από κινητά τηλέφωνα, προσώπων που βρίσκονταν κοντά στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, κάτι το οποίο έγινε στις 3 Ιουλίου.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.