Εκτοξεύτηκε η αξία του Κουλιεράκη

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2023

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη ως παρτενέρ του Ίνγκι Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ τον έχουν εκτοξεύσει στη δημοφιλή πλατφόρμα του Transfermarkt.

H δημοφιλής πλατφόρμα που αξιολογεί τη χρηματιστηριακή αξία ποδοσφαιριστών ανά τον κόσμο έκανε το update της και κοστολογεί πλέον την αξία του νεαρού κεντρικού αμυντικού του Δικεφάλου στα 2 εκατ. ευρώ. Το εντυπωσιακό είναι ότι τον περασμένο Ιούνιο βρισκόταν στις 300 χιλιάδες ευρώ.

Είναι προφανές ότι ο παίκτης που ήρθε στην Τούμπα μέσω του παιδομαζώματος που κάνει σταθερά εδώ και χρόνια ο ΠΑΟΚ, αποτελεί για τους ανθρώπους του Δικεφάλου ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ των τελευταίων ετών και όταν ο Ζοσέ Μπότο μιλούσε το καλοκαίρι για τιμή πώλησης από 15 εκατομμύρια ευρώ και πάνω κάτι είχε στο νου του σχετικά με το πώς θα εξελισσόταν η σεζόν. Ο ΠΑΟΚ προφανώς ποντάρει όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά στην αξιοποίηση του κεφαλαίου Κουλιεράκης. Μελλοντικά, όμως και όχι άμεσα.

Ο ΠΑΟΚ έχει να περιμένει πολλά ακόμη από τον νεαρό αμυντικό: να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις εμφανίσεις του μειώνοντας και ορισμένα λάθη απειρίας, να καθιερωθεί στην Εθνική ως βασική μονάδα και φυσικά να παίξει και στην Ευρώπη, ίσως μετά από μία πρώτη χρονιά που μπορεί να φέρει τον πρώτο τίτλο. Δεν έχει λόγο να βιάζεται και αυτό το μήνυμα στέλνει με την ανανέωση μέχρι τα τέλη του 2026 με νέα αναπροσαρμογή προς τα πάνω των οικονομικών απολαβών του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.