Άουγκσμπουργκ: «Έπαιξε» για Κοτάρσκι, κατέληξε σε συμπατριώτη του

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Ο Ντομινίκ Κοτάρκσι έχει καταλάβει μια από τις καλύτερες θέσεις στην ευρωπαϊκή «βιτρίνα» του ΠΑΟΚ, με τις προτάσεις που αφορούν την περίπτωσή του να φτάσουν με ιδιαίτερη συχνότητα στην Μικράς Ασίας 1. Ωστόσο, από τους «μνηστήρες» που είχαν μπει στο εν λόγω κάδρο αποχωρεί η γερμανική Άουσμπουργκ.

Όπως είχε αποκαλύψει το metrosport.gr, και σύμφωνα με το tweet του Ιταλού, δημοσιογράφου, Ντι Μάρτζιο, Άουγκσμπουργκ Ίντερ, Πάρμα, και Σαουθάμπτον ήταν μερικές εκ των ομάδων που εξέταζαν την περίπτωση του νεαρού τερματοφύλακα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν ξεκαθαρίσει πως για να μπουν σε συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους, ζητούν ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ.

Από τους διεκδικητές όμως φαίνεται πως αποχωρεί πλέον και επίσημα η Άουσμπουργκ, αφού σήμερα ανακοίνωσε συμφωνία με τον Νεντίλικο Λάμπροβιτς, προκειμένου να φυλά την εστία των Γερμανών. Αυτό σημαίνει πως ο συμπατριώτης του κάλυψε το κενό στο ρόστερ της ομάδας και πλέον ο «ασπρόμαυρος» πορτιέρε δεν αποτελεί μήλο της έριδος για αυτούς.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.