Εκτός εαυτού πρώην προπονητής του ΟΦΗ: «Θα τους βάλω το δάχτυλο στον κ...ο»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο άλλοτε τεχνικός του ΟΦΗ, Πέπε Μελ μετά τη νέα ήττα της Τενερίφης στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, με την κακή εικόνα των ποδοσφαιριστών του να τον οδηγούν σε δηλώσεις που έχουν γίνει πολύ γρήγορα viral!

Ο 61χρονος προπονητής που έχει περάσει και από τα ελληνικά γήπεδα, είναι εμφανώς απογοητευμένος με την πορεία της Τενερίφης, γεγονός που μερικές φορές τον κάνει να χάνει τον έλεγχο, όπως φάνηκε και στις τελευταίες δηλώσεις του, μετά την ήττα από τη Γρανάδα.

«Ήμασταν σαφώς κατώτεροι. Δεν είχαμε πολλά επιχειρήματα για να αντιμετωπίσουμε κάτι. Δεν έχουν δει όλα τα καλά πράγματα στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είμαι θυμωμένος και απογοητευμένος. Δεν ξέρω τι επίθετα να χρησιμοποιήσω, αλλά αυτή δεν είναι η ομάδα που θέλουμε εγώ ή ο κόσμος. Η εικόνα που έχουμε δώσει είναι πολύ κακή και φρικτή», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου προτού εκραγεί.

Λίγα δεύτερα αργότερα, όμως, ακολούθησε το ξέσπασμά του με τον ίδιο να συμπληρώνει πως:  «Ελπίζω οι παίκτες να είναι θυμωμένοι και να πληγωθεί η περηφάνια τους. Θα φροντίσω να βάλω το δάχτυλό μου στον κ@@@ τους για να τους κάνω να ξυπνήσουν. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και αυτή είναι η πραγματικότητα, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία. Αλλά αν οι παίκτες δεν επαναστατήσουν στο επόμενο ματς, μπορεί να συμβεί το ίδιο»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.