Εκστρατεία ενημέρωσης σχολείων για την ανακύκλωση από την ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. είναι αρμόδιος φορέας για την οργάνωση της εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων όλων των ειδών Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, όπως λευκές συσκευές, οθόνες, προϊόντα τεχνολογίας, λαμπτήρες, φωτιστικά, μικροσυσκευές, φωτοβολταϊκά πλαίσια κλπ., χωρίς καμία εξαίρεση.

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, από το 2011 ξεκίνησε την δράση και την εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία και εκπαιδευτήρια σε όλη την Ελλάδα, με σχετική έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Τα παιδιά όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων ενημερώνονται για την ανακύκλωση του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, για τα σημεία συλλογής, για την σημασία της Προστασίας του Περιβάλλοντος και για άλλες χρήσιμες πληροφορίες, από αρμόδιο άτομο της ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.

Μεταξύ των δράσεων ευαισθητοποίησης που οργανώνει η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. υπάρχει και η δυνατότητα τα παιδιά του σχολείου να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα "Εν οδώ" η οποία βασίζεται στο βιβλίο με την ονομασία: Οι φύλακες της Φύσης ‘Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση του καθηγητή περιβάλλοντος Δρ. Αντώνη Γάκη, μέσω της οποίας δια ζώσης εκφράζονται τα μηνύματα της Ανακύκλωσης και επιδιώκεται η βιωματική εκπαίδευση της ορθής περιβαλλοντικής συμπεριφοράς.

Πάνω από 750 σχολεία και 37.000 μαθητές όλων των βαθμίδων έχουν παρακολουθήσει την ενημέρωση και την θεατρική παράσταση Οι φύλακες της Φύσης: ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση.

Αν θέλετε και το δικό σας σχολείο να λάβει μέρος στην ενημέρωση συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση :

https://fotokiklosi.gr/%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7- %cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82- %ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας www.fotokiklosi .gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.