Εκπρόσωποι ομάδας Αρχιτεκτόνων στην Τούμπα για τον σχεδιασμό του νέου αθλητικού κέντρου

Γιώργος Καστάνης20 Σεπτεμβρίου 2024

Εξελίξεις καταγράφονται για το αθλητικό κέντρο που θέλει να κατασκευάσει ο ΠΑΟΚ στην περιοχή της Θέρμης, όπως είχε προαναγγελθεί επισήμως από τον επίσημο ΠΑΟΚ πριν από λίγους μήνες. Μάλιστα, οι συναντήσεις είναι συνεχόμενες σε υψηλό επίπεδο.
Όπως δημοσιοποιήθηκε από τον Δικέφαλο πριν από λίγο: "Από χθες είναι στη Θεσσαλονίκη οι εκπρόσωποι της KSS, της ομάδας αρχιτεκτόνων από το Λονδίνο, που θα αναλάβουν τον σχεδιασμό του νέου προπονητικού κέντρου στη Θέρμη.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας είδαν χθες τον χώρο και σήμερα έχουν συνεχόμενα ραντεβού με Ακαδημίες, Πρώτη ομάδα, διοίκηση για να ξεκαθαρίσουν οι ανάγκες των κτηρίων, των χώρων κλπ.

Στα meeting παρίσταται αυτοπροσώπως ο Γιώργης Σαββίδης και έχει ενημερωθεί πλήρως ο Ιβάν. Η οικογένεια θεωρεί το έργο ως άμεση προτεραιότητα.

Η εταιρία έχει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό σημαντικών προπονητικών κέντρων, γηπέδων και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων". Από τις συναντήσεις αναμένεται να προκύψουν οι επόμενες εξελίξεις για το συγκεκριμένο έργο που θέλουν να κατασκευάσουν το επόμενο διάστημα οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.