Εκόνγκ: Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει το «Μόνο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Οι δρόμοι του με τον ΠΑΟΚ θα είναι πλέον διαφορετικοί, όμως το «δέσιμό» του με τον Δικέφαλο του Βορρά είναι δεδομένο.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ μέσω των Social Media υπογραμμίζοντας «τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει το «Μόνο ΠΑΟΚ»».

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ θα είναι στη Σαουδική Αραβία, όμως ο Νιγηριανός, αποχαιρετώντας τον ΠΑΟΚ μέσα από τα social media του, έδειξε πόσο δεμένος είναι με τον Δικέφαλο του Βορρά, τη Θεσσαλονίκη και τον κόσμο.

Στο μήνυμά του σημείωσε:

«Aγαπημένε μου ΠΑΟΚ,

Μετά από μία τρομερή σεζόν και χρονιά στη Θεσσαλονίκη, θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μοιραστώ και αυτές τις στιγμές μαζί τους και να είμαι κομμάτι τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, το staff, το ιατρικό τιμ, τον στρατηγό Λουτσέσκου, τους βοηθούς του και ειδικά τους συμπαίκτες μου, που έγιναν οικογένεια για μένα, για την πίστη και τη σκληρή δουλειά που οδήγησαν σε ένα αξέχαστο πρωτάθλημα και σε ξεχωριστές ευρωπαϊκές βραδιές.

Όσο για τον κόσμο, θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη στις δύσκολες στιγμές. Η Τούμπα είναι κάτι το ιδιαίτερο και τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει το “Μόνο ΠΑΟΚ”.

Εύχομαι σε όλους μία ακόμη πετυχημένη σεζόν και θα συνεχίσω να παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Όλα τα καλύτερα!».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.