Εκόνγκ: «Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε»

Γιώργος Ζαΐρης23 Αυγούστου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο Γουίλιαμ Εκόνγκ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός στην πρώτη του τοποθέτηση σχολίασε την καλή αμυντική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ στα πρώτα παιχνίδια και αν αυτό είναι ψυχολογικό αβαντάζ για τα ματς με την Χαρτς: 

«Πιστεύω πως αυτό πιστώνεται σε όλη την ομάδα γιατί δουλεύει καλά καθημερινά. Ολα τα παιιδιά δουλεύουμε καλά και φυσικά έχουμε και έναν εξαιρετικό Κοτάρσκι που έχει αποκρούσει και πέναλτι. Θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό και στα ματς με την Χαρτς και γνωρίζουμε πως αυτό απαιτεί αρκετή προσπάθεια.»

Συνεχίζοντας σημείωσε για τη δική του προσαρμογή: «Ολα έχουν κυλήσει ομαλά και άλλωστε πρόλαβα και ένα κομμάτι της προετοιμασίας. Υπάρχει ειλικρινή σχέση, αισθάνομαι σαν το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ.»

Αναφέρθηκε στις διαφορές της Χαρτς από τις προηγούμενες αντιπάλους που αντιμετώπισε στο Conference: «Βλέπουμε πως κανένα ματς δεν είναι εύκολο και αυτό φάνηκε και απέναντι στην Χάιντουκ. Είναι διαφορετικά τώρα αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά. Για μένα είναι τα πρώτα διεθνή μου ματς με σύλλογο και έχει ενδιαφέρον. Εμείς έχουμε μια ταυτότητα ως ομάδα και αυτό πρέπει να υπηρετήσουμε. Αλλά η Χαρτς είναι διαφορετική, παίζει πιο άμεσο ποδόσφαιρο και πρέπει να προσαρμοστούμε.»

Σημείωσε για την απουσία του Οζντόεφ για πολιτικούς λόγους: «Ξέρω πως είναι δύσκολο. Προφανώς και μας λείπει. Το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει και όχι η πολιτική να το χωρίζει. Εμείς θα ανταποκριθούμε και χωρίς αυτόν. Μας λείπει, θα τον έχουμε κοντά μας την άλλη Πέμπτη. Είναι ένας παίκτης που έχει προσαρμοστεί με την ομάδα.»

Τέλος αναφέρθηκε στο αν έχουν στο μυαλό τους και το ότι υπάρχει δεύτερο ματς: «Εμείς ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε για να κάνουμε πιο εύκολη τη δουλειά μας στην Τούμπα. Σαφώς δεν πρέπει να παρασυρθούμε αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε το ματς.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.