Εκόνγκ: «Είχα υποσχεθεί στον γιο μου, ευχαριστώ τους Σαββίδη και Λουτσέσκου για την στήριξη»

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Ιουλίου 2024

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπάνια Λούκα με 3-2 στο γήπεδο της Τούμπας, αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον γιο του που σήμερα έγινε έξι ετών, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τόσο τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την στήριξή τους σε δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ίδιος.

«Είναι πάντα καλό να βοηθάς την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα, καθώς ο μεγαλύτερος γιός μου έγινε έξι χρονών, οπότε του υποσχέθηκα από το σπίτι ότι θα είναι κάτι ξεχωριστό σήμερα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο που ήταν εκεί και με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που τα καταφέραμε σήμερα. Είμαι καλά, αλλά σημασία έχει που πήραμε τη νίκη. Ο Κουλιεράκης έκανε φανταστική δουλειά και συνεχίζουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξουν ενόψει της ρεβάνς:

«Είναι μια καλή ομάδα στις αντεπιθέσεις, έχουν έναν ψηλό επιθετικό, με μεγάλο κορμί που κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους γενικότερα. Τον έψαχναν συνεχώς οι συμπαίκτες του, έκανε και μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά που πήρε. Είναι πάντα επικίνδυνος.

Σίγουρα είναι πρωταθλητές, σίγουρα αξίζουν να βρίσκονται εδώ, είναι μια καλή ομάδα και βρίσκονται εδώ για κάποιο λόγο. Εμείς πρέπει να τους σεβαστούμε και να πάμε στον επαναληπτικό και να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.