Εκόνγκ: «Είχα αποφασίσει να πάω στη Σαουδική Αραβία για να εξασφαλίσω το μέλλον μου»

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Για την απόφασή του να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Κολούντ της Σαουδικής Αραβίας μίλησε ο Ουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως πήρε την απόφαση «για να εξασφαλίσω το μέλλον μου, να σκεφτώ την οικογένειά μου, τα παιδιά μου».

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του τοποθετήθηκε ο Ουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Κολούντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Εκόνγκ υπογράμμισε αρχικά: «Ήταν κάτι που δεν το σκεφτόμουν πριν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Έπαιζα στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα. Αγωνιζόμουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κέρδισα το πρωτάθλημα, κάτι που δεν είχα ξανακάνει, και στοχεύαμε στο Champions League. Κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, προσπαθούσα να επικεντρωθώ στην απόδοση μου για τη Νιγηρία».

Η ανάδειξή του σε πολυτιμότερο του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής «πυροδότησε» τη μεταγραφολογία γύρω από το πρόσωπό του με τον ίδιο να σχολιάζει:

«Σίγουρα μετά από αυτό, άρχισαν οι φήμες και ο ατζέντης μου μίλησε με πολλούς συλλόγους από όλο τον κόσμο, αλλά υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία. Τους μήνες που ακολούθησαν, επικεντρώθηκα στο να ξαναγίνω καλά και όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί στην αρχή της σεζόν, μιλήσαμε για τα πάντα».

Σχετικά με την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Κολούντ της Σαουδικής Αραβίας, ο Ουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ δήλωσε: «Είχα αποφασίσει ότι ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, αν η πρόταση ήταν σωστή, αλλά ταυτόχρονα, όλοι μιλούν για την ευκαιρία που έχω εκεί για να εξασφαλίσω το μέλλον μου, να σκεφτώ την οικογένειά μου, τα παιδιά μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.