Εκόνγκ: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε εύκολα παιχνίδια»

Κώστας Πετρωτός30 Ιανουαρίου 2024

Ο Τρόοστ Εκόνγκ συνεχίζει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νιγηρίας και την Παρασκευή, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ανγκόλα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κόπα Αφρικα. 

Ο άσος του ΠΑΟΚ και αρχηγός της εθνικής Νιγηρίας, με δηλώσεις του προειδοποιεί για τα εμπόδια που περιμένουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημά της χώρας του. «Δεν μπορούμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα εύκολα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτή την διοργάνωση. 

Έχουμε παίξει με την Ισημερινή Γουινέα, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Γουινέα Μπισάου και το Καμερούν και κανένα από τα παιχνίδια δεν ήταν… πικνίκ», σημείωσε αρχικά ο έμπειρος στόπερ και πρόσθεσε: «Από τα προημιτελικά και έπειτα, θα είναι αρκετά δυσκολότερα τα πράγματα, γιατί όλες οι ομάδες έχουν το πιστεύω ότι είναι αρκετά καλές για να κατακτήσουν το τουρνουά. 

Συζητάμε μεταξύ μας για το τι πρέπει να κάνουμε. Δεν υπάρχει καμία ξεκούραση πάνω στα κουπιά μας. Είδαμε την Γουινέα να αποκλείει την Ισημερινή Γουινέα που πέρασε ως η καλύτερη ομαδα από τον πρώτο όμιλο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να είμαστε συνεχώς σε κατάσταση συναγερμού και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε».

Ο Εκόνγκ, για τον οποίο ο Λουτσέσκου σημείωσε πριν λίγες μέρες ότι κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά με την Νιγηρία, «φλερτάρει» με την δεύτερη παρουσία του σε ημιτελικά Κόπα Αφρικα.

Αμφίβολη η συμμετοχή με Αγκόλα

Καθόλου σίγουρη δεν είναι η συμμετοχή του αμυντικού του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Νιγηρίας με την Αγκόλα. Ο Εκόνγκ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Καμερούν και δεν συμμετείχε στην προπόνηση, αφού το πόδι του ήταν δεμένο. Κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι αμφίβολη αλλά η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.