Εκόνγκ: «Δεν είμαι ο Ίνγκασον, πάμε για την πρόκριση στο Ισραήλ»

Γιώργος Ζαΐρης27 Ιουλίου 2023

Για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, για τις συγκρίσεις με τον Ίνγκασον, αλλά και για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ.

«Είχα ακούσει πολλά, αλλά σήμερα που το βίωσα ήταν το κάτι άλλο. Ήθελα να ξεκινήσω με μία νίκη αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Πιστεύω ότι όμως ότι θα πάμε στο Ισραήλ και θα πάρουμε την πρόκριση εκεί». 

Για αν του φέρνει έξτρα πίεση το γεγονός ότι ήρθε για να αντικαταστήσει τον Ίνγκασον: «Είμαστε μια ομάδα που έχει εξαιρετικούς αμυντικούς. Οι παρόντες είμαστε μια πολύ δυνατή αμυντική ομάδα. Δεν είμαι ο Ίνγκι, αλλά έχω εμπειρίες, έρχομαι από υψηλές παραστάσεις, έχω παίξει σε μεγάλα γήπεδα. Δεν ένιωσα έξτρα πίεση. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και εγώ, θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθάω την ομάδα σε κάθε παιχνίδι».

Για το σημερινό παιχνίδι και τον επαναληπτικό στο Ισραήλ: «Παίξαμε καλά, είχαμε τη μπάλα, νομίζω μας έλειψε η δημιουργικότητα στα τελευταία μέτρα. Αν έμπαινε το πέναλτι, μπορεί να ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Στον επαναληπτικό θεωρώ ότι θα κάνουν κάτι περισσότερο από το να παίζουν άμυνα. Αν συνεχίσουμε με την ίδια επιθετικότητα και εκεί, θα μπορούμε να «πνίξουμε» τον αντίπαλο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.