Εκνευρίστηκε ο Κλοπ σε ερώτηση για τον Σαλάχ

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2023

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ήταν φανερά εκνευρισμένος όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν ανησυχεί για το ενδεχόμενο φυγής του σταρ της ομάδας, Μοχάμεντ Σαλάχ, τον Ιανουάριο.

«Μια εβδομάδα μετά το κλείσιμο της αγοράς με ρωτάτε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου; Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβριο για να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις; Δεν ανησυχώ και δεν ανησυχούσα μέχρι που άνοιξες ξανά την πληγή», απάντησε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας βγει εκτός εαυτού με ερώτηση δημοσιογράφου για την πιθανή μεταγραφή του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Σαουδική Αραβία τον Ιανουάριο.

Ο Γερμανός τεχνικός όντως ανησύχησε για πιθανή πώληση του Αιγύπτιου αυτό το καλοκαίρι, εντέλει κατάφερε και κράτησε τον σούπερ σταρ, παρά τα...200 εκατομμύρια λίρες προσφορά από την Αλ Ιτιχάντ, παραδέχτηκε ότι δεν ανησυχεί για το ενδεχόμενο φυγής του Μοχάμεντ Σαλάχ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Ο Κλοπ βγήκε λοιπόν εκτός εαυτού όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να φύγει ο Σαλάχ τον Ιανουάριο, ρωτώντας έναν δημοσιογράφο «με δουλεύετε, έτσι δεν είναι;» όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Και πρόσθεσε: «Μια εβδομάδα μετά το κλείσιμό της με ρωτάτε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.