Εκλογές ΕΠΟ: Γίνεται και επίσημα πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης

Metrosport Team22 Ιουλίου 2024

Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα είναι και τυπικά από σήμερα ο Μάκης Γκαγκάτσης. Στις 10 το πρωί ξεκίνησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η εκλογική Γενική Συνέλευση στην ΕΠΟ από την οποία θα εκλεγεί ο νέος της πρόεδρος για την επόμενη τετραετία.

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης θα διαδεχθεί στην προεδρία τον Τάκη Μπαλτάκο, έχοντας λάβει ήδη την επίσημη στήριξη 32 Ενώσεων. Ωστόσο οι ψήφοι που θα πάρει θα είναι περισσότερες, καθώς δικαίωμα ψήφου έχουν και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Την υποψηφιότητα Γκαγκάτση στηρίζουν οι ΕΠΣ: Αργολίδας, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ηλείας, Ημαθίας, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Θράκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας – Λευκάδας, Ρεθύμνου, Τρικάλων, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

Αποχή του Άρη, ποια είναι η στάση του Παναθηναϊκού

Ως προς τη διαδικασία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από την αντιπρόεδρο της, Αθηνά Μπαλωμένου, ωστόσο δεν συμμετείχε στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Η ΠΑΕ Άρης από την πλευρά της αποφάσισε να μην δώσει καν το παρών στη διαδικασία, μέσω κάποιου εκπροσώπου της.

Μπαλτάκος: «Ο ΠΑΟΚ έφαγε ατελείωτες ρουφιανιές»

Στο περιθώριο των εκλογών της ΕΠΟ υπήρξε ένας διάλογος ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και τον απερχόμενο προέδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο. Στην ερώτηση του παράγοντα του Βόλου γιατί έγινε πρόεδρος ο Μπαλτάκος απάντησε πώς «(έγινα) από ανδρεναλίνη. Όταν εκλέχθηκα δεν ήξερε κανέναν, μόνο τον Μάκη Γκαγκάτση. Βγήκα με ένα 'υπουργικό συμβούλιο' που δεν το γνώριζα. Ο Ινφαντίνο μου είπε 'σταθεροποίησε την ΕΠΟ'. Μου λέει 'τι χρειάζεσαι;' και του είπα σε εκείνη τη συνάντηση 'θέλω 800.000 να πληρώσω τους διαιτητές της Β΄Εθνικής' και μου είπε 'πήγαινε και πάρτα'».

Ο κ.Μπαλτάκος στην τελευταία ομιλία του ως πρόεδρος ευχαρίστησε τον Αχιλλέα Μπέο, τον οργανισμό του ΠΑΟΚ "από την κορυφή μέχρι τα νύχια γιατί φάγανε ατέλειωτες ρουφιανιές αλλά με στήριξαν". Φωτογράφισε επίσης τον Ολυμπιακό λέγοντας «αυτοί που με πολέμησαν εγώ λέω ότι υμνούμε τους εχθρούς μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν τίποτα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.