Εκλογές ΑΣ ΠΑΟΚ: Δικαίωμα για νέες υποψηφιότητες μέχρι τις 20:00

Γιώργος Καστάνης16 Οκτωβρίου 2024

Είναι δεδομένη η υποψηφιότητα του Θανάση Κατσαρή που διεκδικεί για μία ακόμη τριετία την προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ. Οι εκλογές θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιοποίησε ο ερασιτέχνης.
Όποιος άλλος επιθυμεί να συμμετέχει ενεργά και να διεκδικήσει την προεδρία στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, έχει δικαίωμα να καταθέσει την υποψηφιότητά του, έως το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου. Για την ακρίβεια, έως ότου κλείσουν τα γραφεία, δηλαδή κατά προσέγγιση έως τις 20:00. Εάν μέχρι τότε, δεν κατατεθεί άλλη υποψηφιότητα για την προεδρία του ΑΣ, τότε θα ισχύσει πρακτικά μόνο αυτή του Θανάση Κατσαρή. 

Ακόμη πρέπει να αναφέρουμε ότι ακόμη και όσοι είναι μέλη του ΑΣ αλλά δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά, τότε ακόμη κι αν πληρώσουν σήμερα, δεν θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Δευτέρας 21 Οκτωβρίου. Η προθεσμία για την τακτοποίηση οικονομικών οφειλών, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου. Στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχαν ψηφίσει 162 μέλη του ΑΣ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.