Εκλογές 2023-Θεσσαλονίκη: Tι δείχνουν τα «γκάλοπ» των στοιχηματικών εταιρειών

Metrosport Team15 Μαΐου 2023

Το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη! Όλη η Ελλάδα μετράει αντίστροφα για την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 21 Μαΐου.

Ακόμα και αυτή την στιγμή, όλα τα πολιτικά μέτωπα είναι ανοικτά και τα ερωτήματα των εκλογών παραμένουν καυτά και αμείλικτα. Μπορεί να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση; Ποια θα είναι η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ; Ποιες εκλογικές περιφέρειες θα «κλειδώσουν» το αποτέλεσμα της κάλπης; Τα παραδοσιακά κάστρα των πολιτικών κομμάτων θα παραμείνουν απόρθητα; Ποιος υποψήφιος θα έρθει σε κάθε περιφέρεια πρώτος σε σταυρούς; Θα επιβεβαιωθούν τα φαβορί ή θα κάνουν την ανατροπή τα αουτσάιντερ;

Οι απαντήσεις όμως δεν δίνονται αποκλειστικά από τα επιτελεία των πολιτικών κομμάτων, τους εκλογικούς αναλυτές και τα Μέσα Ενημέρωσης. Υπάρχουν και οι εταιρείες διαδικτυακού στοιχήματος που δίνουν και αυτές με τον δικό τους τρόπο τον «σφυγμό» της κοινής γνώμης.

Και εξηγούμαστε: Κάναμε μια μικρή έρευνα αγοράς για να διαπιστώσουμε τι στοιχήματα δύναται να παίζει ο κόσμος μέσα στην προεκλογική περίοδο και τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες ειδικά για τις δύο περιφέρειες της Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρατηρήσαμε ότι μόνο η εταιρεία winmasters δίνει τις πληρέστερες απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα στοιχημάτων που προσφέρονται στην ελληνική αγορά με πολλαπλές επιλογές για Νικητή, Over/Under σε Ποσοστά Κομμάτων, Χάντικαπ (Διαφορά Ποσοστού) Κομμάτων, Ποσοστά Κομμάτων ανά Εκλογική Περιφέρεια και Νικητή (Πρώτο σε Ψήφους) ανά Κόμμα σε Εκλογική Περιφέρεια.

Νικητής Εκλογών, Ποσοστά και Χάντικαπ Κομμάτων

Όπως σε κάθε εκλογική μάχη, η πρώτη επιλογή είναι ο Νικητής. Στην προκειμένη περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα, όπως προκύπτει και με την αντίστοιχη απόδοση της που διαμορφώνεται στο 1.08, την ίδια στιγμή που η αντίστοιχη τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 6.50.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζειη αγορά για Over/Underστα ποσοστά που θα συγκεντρώσουν τα 2 μεγάλα κόμματα με το line για τη Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται στο 34.75% ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ στο 29.50%.

Επιπλέον, υπάρχει και η επιλογή για το Χάντικαπ με την ποσοστιαία διαφορά ανάμεσα στο κυβερνών κόμμα και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ορίζεται στο 3.75%.

Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης: Ξεκάθαρο το φαβορί, ποιοι υποψήφιοι οδηγούν την κούρσα

Η επιλογή Νικητής ανά εκλογική περιφέρεια ξεχωρίζει στην πλατφόρμα της winmasters. Και στις δύο περιφέρειες της Θεσσαλονίκης βάσει της προσφερόμενης απόδοσης, η ΝΔ φαντάζει ως το ξεκάθαρο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα. Στην Α’ Θεσσαλονίκης, η πρωτιά του κυβερνώντος κόμματος «πληρώνει» 1.40, ενώ το ενδεχόμενο να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε απόδοση 2.70. Στη δεύτερη εκλογική περιφέρεια, η αντίστοιχη απόδοση της ΝΔ είναι στο 1.01, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ στο 11.00.

Στη μάχη του σταυρού στην πρώτη περιφέρεια,την κούρσα για το κυβερνών κόμμα οδηγεί ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας (1.35) και ακολουθούν ο Σταύρος Καλαφάτηςη Έλενα Ράπτη, αμφότεροι με απόδοση 5.00. Για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Κατερίνα Νοτοπούλου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί και πάλι πρώτη σε ψήφους, όπως συνέβη το 2019. Την ίδια στιγμή, στη δεύτερη περιφέρεια, ο Σωκράτης Φάμελλος συνεχίζει να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τα πρωτεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά όλες οι στοιχηματικές επιλογές εδώ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.