Εκλογές 2023-ΣΥΡΙΖΑ: Η ανοικτή εκδήλωση της Κατερίνας Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη-Δείτε εικόνες

Metrosport Team18 Μαΐου 2023

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια βουλεύτρια της Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πραγματοποίησε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Με αφορμή τις εκλογές, η Κατερίνα Νοτοπούλου θέλησε να κάνει μία μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση, στην ουσία ένα «πάρτι, που – όπως και να έχει – σημείωσε τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς τον κόσμο, που βρέθηκε εκεί, με σκοπό να μοιραστεί και να συζητήσει για κρίσιμα θέματα της Θεσσαλονίκης.

Κρίσιμα ερωτήματα για την πόλη

«Κρίσιμα ερωτήματα για την πόλη και τη ζωή μας, από ενεργούς πολίτες, που αγωνίζονται ο καθένας στον δικό του τομέα», όπως αναφέρει στην τοποθέτησή της η Νοτοπούλου στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα:

«Ο Μόδεστος Γαβαλάς, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου νέων Θεσσαλονίκης, η Ζίνα Θωμά, φοιτήτρια Ψυχολογίας εργαζόμενη στον τουρισμό, η Παρασκευή Σαλαβγιά, που μοιράστηκε μαζί μας, την εμπειρία της ως ενός ανθρώπου με αναπηρία και την πολύ σκληρή καθημερινότητα σε συνδυασμό με την ανυπαρξία ενός κράτους πρόνοιας, δίπλα στον άνθρωπο, ο Κυριάκος Μερελής Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Υπεύθυνος συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ο Βαγγέλης Πλάκας δημοσιογράφος και συγγραφέας, έθεσαν κρίσιμα ερωτήματα για την πόλη μας, την καθημερινότητά μας, την ίδια μας τη ζωή», αναφέρει σε ανάρτησή της.

Πολιτικές και Κοινωνικές Δραστηριότητες

Θα πρέπει να καταγραφεί ότι η Νοτοπούλου έχει…

  • διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ,
  • είναι Δημοτική Σύμβουλος,
  • Επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη Μαζί.
  • Συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης.
  • Έχει υλοποιήσει καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Από το Νοέμβριο του 2016 διετέλεσε Προϊσταμένη του Γραφείου Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης.

Στον ανασχηματισμό του Αυγούστου του, 2018 ανέλαβε Υφυπουργός εσωτερικών τομέας Μακεδονίας και Θράκης έως τον Φεβρουάριο του 2019.

Συνέβαλε στην απόδοση των πρώην στρατοπέδων Παύλου Μελά και Κόδρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού για την αξιοποίησή τους ως Μητροπολιτικά πάρκα πρασίνου.

Συνέβαλε στη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΕΥΑΘ και την ανάπτυξή της, στον στρατηγικό επανασχεδιασμό και την ενεργοποίηση της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, στην στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης αλλά και της Νεολαίας.

Στον μετασχηματισμό του ΥΜΑΘ σε στρατηγικό πρωταγωνιστή της Βαλκανικής Συν- ανάπτυξης.

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:

1988

Οικογενειακή Κατάσταση:

Άγαμη

Επάγγελμα:

Ψυχολόγος

Σπουδές:

Ψυχολογία στο ΑΠΘ. Κατέχει μεταπτυχιακό απο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Ειδικεύθηκε στην Συμβουλευτική Ψυχολογία

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά και Γαλλικά.

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες:

  • Τομεάρχης Τουρισμού ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
  • Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.