Λατινοπούλου κατά Μπογδάνου: «Κυβερνητικός λαγός» και «γυρολόγος»

Metrosport Team01 Μαΐου 2023

Νέα επίθεση κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου εξαπέλυσε μέσω των social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το κόψιμο του κόμματός της από τον Άρειο Πάγο για τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η επικεφαλής του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» χαρακτήρισε τον ανεξάρτητο βουλευτή «κυβερνητικό λαγό» και «γυρολόγο» με αφορμή την ένσταση που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο για το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ η οποία έγινε αποδεκτή από το Α1 τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Μάλιστα, η κ. Λατινοπούλου αποδίδει την απόφαση του Αρείου Πάγου σε κυβερνητικές μεθοδεύσεις χαρακτηρίζοντας την νομικά αδιανόητη.

«Αλήθεια ποιους νομίζετε πως δουλεύετε με όλα αυτά κόβοντας το ένα μετά το άλλο ΜΟΝΟ τα ΔΕΞΙΑ κόμματα;» αναφέρει μεταξύ άλλων και προτείνει να κοπούν τελικά όλα τα κόμματα για να πάρει ο Μητσοτάκης 200%! «Είστε που είστε καθεστώς μην κάνετε μισές δουλειές» λέει χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, η κ. Λατινοπούλου έδωσε ραντεβού με τους υποστηρικτές της στις επαναληπτικές εκλογές. «Challenge accepted» (σ.σ «αποδεκτή η πρόκληση») τόνισε κλείνοντας η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.