Έκλεψαν τον ιδρώτα των παικτών και του Ραζβάν

Γιώργος Ζαΐρης02 Οκτωβρίου 2023

Μια ισοπαλία στην Λεωφόρο και ειδικά μετά από την εμφάνιση του πρώτου μέρους όπου δεινοπάθησε στο μεγαλύτερο διάστημα του, δεν την λες και κακό αποτέλεσμα. Ο τρόπος όμως που ήρθε η ισοπαλία είναι αυτό που εκνευρίζει και δεν αναφέρομαι στα μαζεμένα λάθη που έγιναν για να δεχθεί το γκολ. Αναφέρομαι στο… κερασάκι μιας άθλιας τούρτας από τον Πορτογάλο διαιτητή που από το πρώτο μέρος έδειξε τις προθέσεις του. 

Φρόντισε να… δει χέρι του Κωνσταντέλια και να σφυρίξει πριν η φάση ολοκληρωθεί και στη συνέχεια να χαριστεί σε παίκτη του Παναθηναϊκού, κίτρινη κάρτα ματς σε φάουλ πάνω στον Τάισον. Επέτρεψε στον Παλάσιος να μείνει στον αγωνιστικό χώρο αφού δυο φορές πάτησε τον Μπάμπα και δεν είδε ΠΟΤΕ την κίτρινη κάρτα. Και επέτρεψε και σε άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην συνεχίσουν με κίτρινη κάρτα στην πλάτη τους.

Μπορεί κάποιος να υποστηρίξει πως με την εικόνα του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι πίσω στο σκορ. Ας τα έβαζαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα τους απαντήσω. Η ουσία είναι πως δεν μπορεί σε ένα ΑΚΟΜΗ ματς ένας διαιτητής (αυτή τη φορά ξένος) να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ως μικρομεσαία ομάδα. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να κρατήσει καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις ο Πορτογάλος. Εκεί τελειώνει η κουβέντα.

Στο αγωνιστικό; Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος δεινοπάθησε γιατί τα χαφ του βρέθηκαν σε κακή μέρα. Όπως και ΠΑΛΙ, δεν μπορείς να πεις πως ΑΚΟΜΗ ο Εκόνγκ μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο αντι-Ινγκασον. Απλά έχεις εκεί έναν καλό Κουλιεράκη και έναν εξαιρετικό Κοτάρσκι. Ακόμη και ο Κεντζιορα είναι πιο συνεπής αμυντικά από τον Νιγηριανό.

Ο ΠΑΟΚ απλά έχει εξαιρετικούς παίκτες στην επίθεση. Ένα ακόμη γκολ από τον Μπράντον Τόμας που εκθέτει τους άμπαλους, ένα ακόμη εξαιρετικό γκολ από τον Ζίβκοβιτς και άλλο ένα σπουδαίο ματς από τον Τάισον. Και είναι κρίμα να μην φεύγουν από το γήπεδο με τη νίκη επειδή κάποιοι δεν αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.