ΠΑΟΚ: «Έκλεισε» Τσαλόφ, δυνατά και για Τισουνταλί (vid)

Κώστας Πετρωτός21 Ιουλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει ένα διπλό μεταγραφικό χτύπημα, καθώς εκτός του Φεντόρ Τσαλόφ που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Δικέφαλο, επιχειρεί να φέρει στην Τούμπα και τον Ταρίκ Τισουνταλί. 

Ο 31χρονος Μαροκινός που ο ΠΑΟΚ είχε βρει στον δρόμο του στα ματς με την Γάνδη στο Conference League πριν δύο χρόνια βρίσκεται σε μία λίστα επτά παικτών που ο βελγικός σύλλογος είναι έτοιμος να αφήσει να φύγουν, αν του έρθουν μεγάλες προτάσεις και ο ΠΑΟΚ έχει μπει ήδη στην διαπραγμάτευση, τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του.

Ο Μαροκινός αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα, έχει γράψει εξαιρετικά νούμερα με την φανέλα της Γάνδης, έχοντας 56 γκολ και 28 ασίστ σε 135 παιχνίδια. Αυτός είναι και ο λόγος που στην Τούμπα δεν συνδέουν τις δύο υποθέσεις, καθώς ο Τσαλόφ είναι ένας παίκτης που κινείται κυρίως μέσα στην περιοχή με κύριο χαρακτηριστικό την εκτέλεση.

Η Γάνδη ζητά ένα ποσό γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ και η συζήτηση με τον παίκτη γίνεται για συμβόλαιο με 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

 Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μetrosport» και του Metrosport.gr, πάντως, χρειάζεται ακόμη χρόνος και δεν είναι μία υπόθεση που θα κλείσει άμεσα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.