Ο Κροάτης Γεντβάι ο αντί-Μπράμπετς για τον Παναθηναϊκό

Metrosport Team14 Ιουλίου 2023

Σε προφορική συμφωνία για την απόκτηση του Τιμ Γεντβάι με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες ήρθε ο Παναθηναϊκός θωρακίζοντας την άμυνά του με τον Κροάτη στόπερ και μετά το ναυάγιο στην προσπάθεια του να αποκτήσει τον Γιάκουμπ Μπράμπετς από τον Άρη. Το μεσημέρι αναμένεται στην Αθήνα ο παίκτης.

Βρήκε και φέρνει τον εκλεκτό του για το κέντρο της άμυνας ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την απόκτηση του Τιμ Γεντβάι, με τον Κροάτη στόπερ να έρχεται το μεσημέρι στην Αθήνα για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Ο 27χρονος άσος, με το πλούσιο βιογραφικό, θα αποκτηθεί δανεικός για έξι μήνες από τη ρωσική ομάδα και στην πορεία θα συζητηθεί πιθανή συμφωνία μεγαλύτερης διάρκειας. Ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει από τη χώρα λόγω και του εμπάργκο στις ρωσικές ομάδες για συμμετοχή στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός τού προσφέρει αυτή την προοπτική.

Μέχρι τώρα συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Λοκομοτίβ Μόσχας, συνεπώς θα έρθει σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ο παίκτης προσγειώνεται στην Αθήνα το μεσημέρι (14:45) με πτήση από το Μόναχο και πιθανώς να βρεθεί απόψε στη Λεωφόρο για το φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.