Εκκωφαντική πρόκριση του Άρη Λεμεσού με πεντάρα στην ΜΠΑΤΕ

Metrosport Team01 Αυγούστου 2023

Δεν... έφτανε το 6-2 του πρώτου αγώνα, ο Άρης Λεμεσού φιλοδώρησε και με πεντάρα την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο δεύτερο ματς του β' προκριματικού γύρου του Champions League και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 11-5 στην επόμενη φάση.

Οι Κύπριοι μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, με τον Μπαμπίκα να κάνει το 1-0 μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Μπάτε απάντησε στο 25' με πέναλτι του Γκρομίκο, για να έρθει δευτερόλεπτα μετά ο Γκομίς, ο οποίος με κοντινή προβολή έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού τον Άρη. 

Στο 35', ο Καζού ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον Μπέγκντσον να πετυχαίνει στο 56' το τέταρτο γκολ της ομάδας του και ενώ λίγο νωρίτερα, η ΜΠΑΤΕ είχε μειώσει με τον Μαρτίνοφ. Δίχως να βγάλει το πόδι από το γκάζι, ο Άρης έκανε το 5-2 στο 75' με κοντινό τελείωμα του Στεπίνσκι. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η ΜΠΑΤΕ ήταν να διαμορφώσει το τελικό 5-3 με τον Λάπτερ από την άσπρη βούλα.

Πλέον, οι «πράσινοι» περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, ο οποίος και θα προκύψει από το ζευγάρι Καραμπάγκ-Ράκοβ (2-3 στο πρώτο ματς).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.