«Έκαψε» την Κουτσελίνη η Παυλίδου: «Έκανε αγιογραφία και του δικού μου θύτη»

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα.

 Μετά την αναπαραγωγή του επίμαχου αποσπάσματος από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6), τα επικριτικά σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή στα social media, με το σύνολο των χρηστών να καταδικάζουν τη στάση της παρουσιάστριας απέναντι στο θέμα.

 Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας του STAR προκάλεσε την αντίδραση και της Σοφίας Παυλίδου. Η ηθοποιός, που πριν από 6 περίπου χρόνια είχε εμπλακεί σε περιστατικό κακοποίησης από τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη, κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία από τον τρόπο με τον οποίο η Ζήνα Κουτσελίνη είχε χειριστεί τότε την υπόθεσή της.

 «Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία… ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του», γράφει χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου κάτω από ανάρτηση της ομάδας «Υπέροχες Γυναίκες» στο Instagram. «Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί… αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Το σχόλιό της


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.