Έκανε το 2-0 στη σειρά ο Ολυμπιακός, 92-86 τον Παναθηναϊκό

Metrosport Team07 Ιουνίου 2024

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 92-86 του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος και βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο. 

Δυναμικό πρώτο δεκάλεπτο από τις δύο ομάδες καθώς βρισκόταν κοντά στο σκορ και κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Το «τριφύλλι» έκλεισε την περίοδο στο +3 αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν το προβάδισμα. Η δεύτερη περίοδος κύλησε όπως και η πρώτη με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο καλάθι και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τους «πράσινους» να έχουν ισχνό προβάδισμα ενός πόντου. 

Οι παίκτες του Μπαρτζώκα βελτιώθηκαν στις αμυντικές τους επιλογές και βρήκαν τις επιθετικές λύσεις που χρειαζόταν με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα και να χτίσουν μια μικρή διαφορά επτά πόντων, την οποία και αύξησαν αλλά οι «πράσινοι» προσπάθησαν να μειώσουν και εν τέλει έκλεισαν το δεκάλεπτο στο -7. Στην τελευταία περίοδο οι «πράσινοι» προσπάθησαν να μειώσουν αλλά ο Ολυμπιακός έβρισκε πάντα τη λύση και καταφερε να φτάσει στη δεύτερη του νίκη στη σειρά των τελικών. 

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 38-39, 62-55, 91-84

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.