Είστε ικανοποιημένοι από τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ;

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Η κίνηση που φάνηκε να προσπαθεί να κάνει για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του, δεν έγινε πράξη και έτσι ο ΠΑΟΚ θα πάει με τους υπάρχοντες παίκτες στο League Stage του Europa League. Αυτό δεν του αφαιρεί τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφή μέχρι τις 11/9 και να κινηθεί για ελεύθερο παίκτη μέχρι τα τέλη του μήνα, όπως βέβαια και κάθε άλλη ομάδα.

Στα οχτώ παιχνίδια του όμως στην επόμενη φάση του Europa League θα πάει με όσους βρίσκονται στο σημερινό ρόστερ του, εξαιρουμένων των Βιεϊρίνια, Μουργκ, Γκόμεζ και Σαμάτα που έμειναν εκτός της λίστας που δηλώθηκε χθες το βράδυ στην UEFA.

Θα πάει δηλαδή να κάνει την προσπάθεια του στην Ευρώπη με τρεις στόπερ (Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Κόλεϊ) και τον Θυμιάνη έτοιμο να λειτουργήσει επικουρικά και σε αυτές τις θέσεις, όπως πιστεύει ο Νίκος Κεχαγιάς που μίλησε στο Metropolis 95.5. Θα πάει παράλληλα, με τέσσερις κεντρικούς χαφ, τους Σβαμπ, Καμαρά, Οζντόεφ και Μπακαγιόκο.

Με τον αστερίσκο των προθεσμιών που υπάρχουν για μεταγραφές ή και ελεύθερους παίκτες, το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Είστε ικανοποιημένοι από τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.