«Είναι αφοσιωμένος για να γίνει καλύτερος ο Χατζηλάμπρου, χαρισματικό παιδί»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων, Δημήτρης Μποσβάρος, και μίλησε για τη μεταγραφή του 15χρονου Χρυσόστομου Χατζηλάμπρου στον Αρη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Μπορώ να μιλήσω για την τριβή που είχα μαζί του στην Κ15 της Εθνικής. Τον γνώρισα στα δύο τριήμερα. Είναι ένα χαρισματικό παιδί, είναι 2άρι και μπορεί να παίξει και σε άλλη θέση. Είναι αριστερόχειρας, είναι αλτικός και αθλητικός. Είναι αφοσιωμένος για να γίνει καλύτερος, τον πειράζει όταν η ομάδα χάνει και όταν δεν είναι εκεί. Το ταλέντο πάντα υπάρχει στην Ελλάδα, απλά δεν συνδυάζεται πάντα με την ποιότητα και την αθλητικότητα. Πρέπει να δούμε πως θα λύσουμε τα προβλήματα, παλεύουμε με χώρες που έχουν τεράστιες δεξαμενές για να διαλέξουν παιδιά. Στις αντίστοιχες ηλικίες τα παιδιά στο εξωτερικό είναι πιο έτοιμα, κάποιες στιγμές τους φτάνουμε, αλλά έχουμε μεγάλο πρόβλημα στις ηλικίες μετά 18-23».

Για την Εθνική Ανδρών: «Η εκτίμησή μου είναι πως αποδίδουμε καλύτερα σαν αουτσάιντερ, όποτε πάμε σαν φαβορί δεν έχουμε κάνει μεγάλα πράγματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.