Εικόνες-ΣΟΚ: Σάπια σίδερα στήριζαν το «φονικό» παιχνίδι στο Πευκοχώρι (vid)

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Ακόμα μια τραγωδία σημειώθηκε στη Χαλκιδική με έναν 19χρονο να χάνει ακαριαία τη ζωή του μπροστά στα μάτια των αδερφών και της μητέρας του.

Ένα τραγικό περιστατικό σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, αφού ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό ατύχημα στο παιχνίδι «crazy dance». 

Ο νεαρός σκοτώθηκε ακαριαία μπροστά στα μάτια των αδελφών του και της μητέρας του, όταν το κάθισμα στην κινούμενη πλατφόρμα αποκολλήθηκε, εκσφενδονίζοντάς τον στο έδαφος και προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι.

Ο αδελφός του 19χρονου, ο οποίος καθόταν δίπλα του και επέζησε, έδωσε μια συγκλονιστική περιγραφή των τελευταίων στιγμών πριν εκτυλιχθεί η τραγωδία. Οι γονείς του θύματος κατηγόρησαν το λούνα παρκ για αμέλεια, υποστηρίζοντας ότι τα στηρίγματα του καθίσματος ήταν σάπια και υποχώρησαν, οδηγώντας στο θανατηφόρο ατύχημα.

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο χειριστής του παιχνιδιού

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου χειριστή του παιχνιδιού του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, μέρος του οποίου έσπασε, με αποτέλεσμα χάσει τη ζωή του 19χρονος.

 Ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος και νωρίτερα σήμερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς. 

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, που διενεργεί την προανάκριση. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μαζί με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

 O άτυχος 19χρονος από τη Βέροια, ο οποίος παραθέριζε στη Χαλκιδική μαζί με την οικογένεια του βρήκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ακαριαίο θάνατο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.