«Είδα τον Ραζβάν ανακουφισμένο, θα πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ με συνταγή πρωταθλήματος!»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Ο Ραζβάν Παναϊτέσκου, Ρουμάνος δημοσιογράφος και φίλος της οικογένειας Λουτσέσκου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για όσα ειπώθηκαν στο δείπνο με τον Ραζβάν και τον Μιρτσέα.

«Ήταν ένα δείπνο που δεν έγινε μόνο με μένα, τον Ραζβάν και τον Μιρτσέα, αλλά και με άλλους φίλους τους. Ήμασταν μία ωραία παρέα. Δεν είμαι σίγουρος ποιος πλήρωσε, μπορεί να πλήρωσε και ο Μιρτσέα, τώρα που το ρώτησες θα το σκεφτώ...» ανέφερε αρχικά.

Για την δήλωση που έκανε ο Μιρτσέα ότι θα ήθελε να είναι βοηθός του Ραζβάν σχολίασε: «Αυτή την δήλωση την έκανε στο μεγαλύτερο αθλητικό δίκτυο της Ρουμανίας και ήταν περισσότερο ένα... ανέκδοτο. Έμαθε για χρόνια να είναι στους πάγκους, να έχει ζωντάνια και φέτος δεν έχει ομάδα.

Ξανανιώνει κάθε φορά που έρχεται και βλέπει τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου».

Κατέληξε λέγοντας: «Ήπιαμε καλό άσπρο κρασί και μία από τις ευχές ήταν η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ραζβάν θα πάει με συνταγή πρωταθλήματος, δηλαδή παιχνίδι με παιχνίδι.

Αυτό που είπε είναι να α περάσουμε τον 1ο προκριματικό γύρο. Εστιάζει μόνο στον πρώτο αντίπαλο, αυτή είναι η στρατηγική. Συζητήσαμε πολύ και για το τέλος του πρωταθλήματος. Εγώ του είχα πει ότι μπορεί να κερδίσει και τα τέσσερα ντέρμπι στο φινάλε και να κατακτήσει τον τίτλο. Τον είδα πολύ ανακουφισμένο, ενώ στην αρχή της σεζόν ήταν πιεσμένος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.