Έγκλημα στα Πατήσια: Ποιο ήταν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας-Η σχέση δράστη και θύματος

Metrosport Team14 Απριλίου 2024

Ερωτικά φαίνεται πως ήταν τα κίνητρα του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (14/4) στον Άγιο Παντελεήμονα της Αθήνας όπου ένας 35χρονος Κουβανός σκότωσε με κουζινομάχαιρο έναν 27χρονο ομοεθνή του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης και θύμα φέρεται πως ήταν ζευγάρι και πίσω από την άγρια δολοφονία φαίνεται πως κρύβεται υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας ανάμεσά τους.

Κατά πληροφορίες οι δύο άνδρες δεν είχαν απασχολήσει τη γειτονιά της οδού Λεμεσού στα Κάτω Πατήσια με καβγάδες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχαν πάψει να μένουν μαζί στο διαμέρισμα του ισογείου γιατί είχαν προστριβές μεταξύ τους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, οι δύο άνδρες φέρεται να ήταν παντρεμένοι.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (14/4) όταν ο 35χρονος άνδρας για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία επιτέθηκε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 27χρονο μέσα στο σπίτι του.

Οι φωνές του θύματος, μάλιστα, ήταν τέτοιες που προκάλεσαν αναστάτωση σε όλη τη γειτονιά. Οι περίοικοι ήταν αυτοί που κάλεσαν την Αστυνομία ακούγοντας τις φωνές του θύματος που εκλιπαρούσε για βοήθεια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.