Έγκλημα στα Ιωάννινα: Ο ανιψιός ομολόγησε τη δολοφονία της 62χρονης

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Ως ανθρωποκτονία αντιμετώπισε η Ασφάλεια Ιωαννίνων το περιστατικό στο χωριό, Περίβλεπτος των Ιωαννίνων,όπου νεκρή βρέθηκε γυναίκα 62 ετών, πυροβολημένη από κυνηγετικό όπλο.
Τη γυναίκα βρήκε ο ανιψιός της, ο οποίος ειδοποίησε και τις αρχές. Στο σημείο, είχε μεταβεί ιατροδικαστής και στελέχη της ΕΛΑΣ, οι οποίοι ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Η 62χρονη είχε φτάσει στο χωριό από την Αθήνα πριν λίγες ημέρες.


Τελικά; Τη δολοφονία της θείας του με κυνηγετική καραμπίνα ομολόγησε ο ανιψιός της, που ήταν και ο άνθρωπος που την εντόπισε το πρωί στο σπίτι της στο Περίβλεπτο Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με το protothema, ο ανιψιός της 62χρονης θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος, ενώ αμέσως τέθηκε υπό ανάκριση από τις αρχές. Η πράξη του αποδίδεται σε οικονομικό κίνητρο. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης επισκεπτόταν συχνά τη θεία του, η οποία έμενε μόνη της.


Το έγκλημα, με βάση τα ευρήματα του ιατροδικαστή, φέρεται να έγινε το τελευταίο 24ωρο. Η γυναίκα δολοφονήθηκε με χτυπήματα στο στήθος και την κοιλιά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.