Εγκαιρα οι αιτήσεις μεταβολών-Η συμπλήρωση ηλεκτρονικά του Φ.Α. και στην Α' κατηγορία

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Σεπτεμβρίου πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα σωματεία της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και των υπολοίπων κατηγοριών (Α’, Β’, Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία) που συμμετέχουν στο 54ο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων και θ’ αγωνιστούν στην α’ φάση της διοργάνωσης να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ τις αιτήσεις μεταβολών στην ΕΠΣΜ (μετεγγραφές ή επανεγγραφές ή πρώτες εγγραφές), με όλα τα δικαιολογητικά και τα ηλεκτρονικά παράβολα της ΕΠΟ. 

Η κατάθεση των αιτήσεων μεταβολών, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, των ποδοσφαιριστών τους οποίους θα εγγράψουν τα σωματεία, μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρεις (3) τρόπους : 1) Με αυτοπρόσωπη παρουσία, στα γραφεία της ΕΠΣΜ. 2) Με αποστολή όλων των δικαιολογητικών με ταχυδρομική συστημένη επιστολή ή με courier στη διεύθυνση της ΕΠΣΜ. Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΥπόψη Τμήματος Μητρώου δελτίων ποδοσφαιριστών Τσιμισκή 31, Τ.Κ. 54624, Θεσσαλονίκη. 3) Ηλεκτρονική αποστολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας ποδοσφαιριστή ΜΟΝΟΝ στην ηλεκτρονική διεύθυνση karageorgiou@epsm.gr .

Όλα τα δικαιολογητικά, καθώς και η απόδειξη κατάθεσης του αντίστοιχου ηλεκτρονικού παράβολου στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Εθνική Τράπεζα, θα πρέπει να στέλνονται σε μορφή αρχείου pdf ενώ η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή σε μορφή αρχείου jpg. Επισημαίνεται ότι δε θα γίνονται αποδεκτές αιτήσεις μεταβολών ή λοιπά δικαιολογητικά σκαναρισμένα ή φωνογραφημένα από κινητό τηλέφωνο.

Σε περίπτωση που ΔΕΝ κατατεθούν ΕΓΚΑΙΡΑ οι αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών, υπάρχει ο κίνδυνος να ΜΗΝ εκδοθούν ΑΜΕΣΑ τα νέα δελτία και οι ποδοσφαιριστές να ΜΗΝ μπορούν ν’ αγωνιστούν στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, καθώς οι ημερομηνίες τέλεσης των αγώνων θα τηρηθούν όπως έχουν, ήδη, ανακοινωθεί από την ΕΠΣ Μακεδονίας και δεν θα δοθεί καμία παράταση.

Συγκεκριμένα: Το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της α’ φάσης του 54ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή όλων των ομάδων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το Σαββατοκύριακο 14 - 15 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της β’ φάσης του 54ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή των ομάδων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θα προκριθούν από την α’ φάση, και οι αγώνες της α’ φάσης με τη συμμετοχή των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή από τη Β’ και τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το Σαββατοκύριακο 21 - 22 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και διεξαχθούν οι αγώνες της β’ φάσης του 54ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή των ομάδων της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θα προκριθούν από την α’ φάση.

Το Σαββατοκύριακο 28 - 29 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Oκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.



Συμπλήρωση ηλεκτρονικά του Φύλλου Αγώνα και στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία

Mετά την επιτυχημένη εφαρμογή συμπλήρωσης του Φύλλου Αγώνα ηλεκτρονικά στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία την περσινή αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024 αποφασίστηκε η επέκταση της εφαρμογής και στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 στους αγώνες πρωταθλήματος που θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Σεπτεμβρίου 2024. Αν και η χρήση της εφαρμογής είναι απλή, για την ενημέρωση των σωματείων, αλλά και των διαιτητών θα οργανωθούν μέσω Skype δύο webinars (διαδικτυακά σεμινάρια), ένα για τα σωματεία και ένα για τους διαιτητές.

Το επόμενο χρονικό διάστημα όλα τα σωματεία της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα λάβουν τον ειδικό σύνδεσμο, προκειμένου να συνδεθούν μέσω Skype για αν δουν ζωντανά την παρουσίαση, αλλά και για να λύσουν τις απορίες τους.

Ο σύνδεσμος του σεμιναρίου (link) θα σταλεί στο email των σωματείων της A1 και της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που δήλωσαν στην ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα. Με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή στο προσωπικό τους email, θα λάβουν τον σύνδεσμο για το σεμινάριο και οι διαιτητές. Επισημαίνεται ότι άλλο είναι το σεμινάριο για τα σωματεία και άλλο για τους διαιτητές, καθώς η χρήση του ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα είναι διαφορετική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.