Εγινε ο αγιασμός της Δόξας Δράμας (pics)

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2024

Παρουσία του Μητροπολίτη Δράμας, εκπροσώπων των τοπικών φορέων και φιλάθλων της ομάδας έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός της Δόξας Δράμας ενόψει  της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.
Μία όμορφη και πετυχημένη εκδήλωση με πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια και την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας.
«Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον ποιμενάρχη του τόπου μας Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Δωρόθεο που και φέτος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και με την παρουσία του και την ευλογία του έδωσε ξεχωριστή αίγλη στην εκδήλωση μας. Φυσικά ανάλογες είναι οι ευχαριστίες μας προς τον Αρχιμανδρίτη μας Γεράσιμο Βλατίτση, τον δικό μας πατέρα Γεράσιμο που πάντα είναι κοντά μας και ο οποίος έδωσε το δικό του μήνυμα ελπίδας μιλώντας προς τους παίκτες μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας καθώς και τους υπόλοιπους των προσκεκλημένων μας που έσπευσαν να μας ενημερώσουν για την αδυναμία τους να παραστούν δηλώνοντας παράλληλα την στήριξη τους στο πλευρό της ομάδας μας. Περιμένοντας με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος την έλευση των φιλάθλων μας στο πλευρό της ομάδας είναι αδιαπραγμάτευτο το ευχαριστήριο προς αυτούς που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Άγγελου Καλλινικίδη προέδρου της διοικούσας επιτροπής που τους κάλεσε να κατέβουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να είναι κοντά στα μέλη της ομάδας και τους άλλους καλεσμένους και να συμμετέχουν στη μικρή γιορτή που ακολούθησε.
Τέλος να ευχηθούμε στον αρχηγό μας Αλέξη Κόντο που γιόρτασε μαζί με όλους τα γενέθλια του να είναι πάντα υγιής και κοντά στην αγαπημένη όλων Δόξα Δράμας. Καλό πρωτάθλημα» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

α για την ομάδα και τους παίκτες μας και υγεία και ευλογία για όλους !!!

+10

Ακολουθήστε τη σελίδα τουmetrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.