Έγινε επαφή ΠΑΟΚ - Μπάμπα, σειρά τώρα έχει η Τσέλσι

Κώστας Πετρωτός21 Ιουνίου 2023

Μέσα από το αποκαλυπτικό, πρωτοσέλιδο θέμα, της εφημερίδας Metrosport, ενημερωθήκατε για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Ραχμάν Μπάμπα και τη δουλεύει παράλληλα με αυτή του βραζιλιάνου Ντάλμπερτ, ως οι βασικές επιλογές για την κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ.

Σύμφωνα με νεότερες και απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Metrosport.gr, ήδη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον γκανέζο ποδοσφαιριστή που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές και ο ίδιος εμφανίζεται πολύ ζεστός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ στο εξάμηνο που αγωνίστηκα, αγαπώ αυτή την ομάδα και θα ήθελα να επιστρέψω», ήταν συνοπτικά τα όσα μετέφερε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Η οριστική συμφωνία μαζί του δεν θα είναι καθόλου δύσκολη υπόθεση και πλέον, εφόσον ο ΠΑΟΚ αποφασίσει οριστικά ότι πάει στη λύση, Μπάμπα, θα πρέπει να κάνει μία επαφή με την Τσέσλι, στην οποία ο ποδοσφαιριστής ανήκει, προκειμένου να πετύχει είτε το να τον αποκτήσει ως ελεύθερο είτε να καταβάλει μικρό αντίτιμο στην Αγγλική ομάδα.

Πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών που αποχωρούν και σε αυτή δεν είναι μέσα ο Ραχμάν Μπάμπα, ωστόσο όπως μετέφερε στο Metrosport.gr ο ρεπόρτερ Τσέλσι, Νίζαρ Κινσέλα, «Η Τσέλσι δεν θα είχε πρόβλημα να αφήσει τον Μπάμπα ελεύθερο για να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του».

Θυμίζουμε ότι από τότε που ο Μπάμπα αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ έπαιξε δύο σεζόν δανεικός στην Αγγλική Ρέντινγκ, έχοντας αγωνιστεί σε 49 παιχνίδια με μία ασίστ σε 3.965 αγωνιστικά λεπτά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.