Έφυγε με βαθμό από το Φάληρο ο Λεβαδειακός, 2-2 με Ολυμπιακό

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο Λεβαδειακός στο «Καραϊσκάκης» μένοντας στο 2-2 με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Έντονες αποδοκιμασίες στο τέλος της αναμέτρησης από τον κόσμο που βρέθηκε στην εξέδρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Βέλντε από τα αριστερά εκτός περιοχής τροφοδότησε τον Τσικίνιο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού και πλάσαρε για το 1-0. 

Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ συνέχισαν να πιέζουν και 20' κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε κεφαλιά του Ντόη. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0. Ο Ολυμπιακός άρχισε να ρίχνει ρυθμό, κάτι που ο Λεβαδειακός το εκμεταλλεύτηκε και απείλησε την εστία του Τζολάκη με σουτ του Γιαννιώτα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και μείωσε σε 2-1. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 57ο ο Πεντρόσο έκανε το γέμισμα προς το δεύτερο δοκάρι, ο Γιαννιώτας πετάχτηκε και με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 2-2. Ο Ολυμπιακός έμοιαζε να υστερεί σε φαντασία και δημιουργικότητα, προσπάθησε να γίνει απειλητικός αλλά η άμυνα του Λεβαδειακού ήταν σε ετοιμότητα και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν ένα σπουδαίο βαθμό στο φαληρικό γήπεδο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Μασούρας (85' Γιάρεμτσουκ), Τσικίνιο (64' Ανδρούτσος), Βέλντε (63΄Κωστούλας), Ελ Κααμπί

Λεβαδειακός: Γκροφ, Τσάπρας, Λιάγκας, Παπαδόπουλος (34' Κάτρης), Μορέιρα, Πλέγας (34' Ζίνι), Τσοκάι, Πεντρόσο, Τζάλοου, Γιαννιώτας (62' Ρομό), Όζμπολτ (74΄Βήχος)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.