Αντάμο Ντιονίζι: Ποιος ήταν ο ιστορικός αρχηγός των ultras της Λάτσιο που πέθανε στα 59 του

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Θλίψη σκόρπισε στους ultras της Λάτσιο η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Αντάμο Ντιονίζι, ένας από τους αρχηγούς των Irriducibili. Ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη ιστορία, που πρωταγωνίστησε και σε σειρά του Netflix.

 Ο Ντιονίζι είχε μια όχι και τόσο ήρεμη ζωή… Έχοντας πάρει πτυχίο στη νομική, κατάλαβε ότι το πάθος του δεν ήταν το να μεγαλουργήσει στα δικαστήρια. Όχι ως δικηγόρος τουλάχιστον.

Σύμφωνα με το italians.gr, προτίμησε να ρισκάρει το να βρεθεί εκεί ως κατηγορούμενος. Και όντως έτσι έγινε. Είτε για επεισόδια με τους ultras στα χρόνια που ήταν ένας από τους 4 αρχηγούς των Irriducibili της Λάτσιο, είτε για την υπόθεση ναρκωτικών μετά τη σύλληψή του το 2001. Μια υπόθεση που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει αρκετά χρόνια στη φυλακή, μέσα στην οποία αποφάσισε το επόμενο βήμα του: Ηθοποιός. Και τα πήγε καλά, φτάνοντας να πρωταγωνιστήσει σαν «Μνφρέντι Ανακλέτι» στη σειρά Suburra του Netflix. 

Τα τελευταία χρόνια ο Ντιονίζι ή αλλιώς «Er Marchese», όπως ήταν το προσωνύμιό του στα χρόνια των Irriducibili λόγω του τρόπου ομιλίας του που παρέπεμπε στην περιβόητη «ρωμαϊκή αλαζονεία», αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η μοίρα του, βασικά, ήταν προδιαγεγραμμένη και τώρα γράφτηκε η τελευταία πράξη, φεύγοντας από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών.

Πηγή: italians.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.