Εφικτός στόχος «Το σπίτι του ποδοσφαιριστή»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2023


Η δημιουργία του «Σπιτιού του Ποδοσφαιριστή» δεν αποτελεί υπόθεση ρουτίνας. Απαιτεί κόπο, μεγάλη προσπάθεια, θυσίες και προπαντός αναζήτηση πόρων και τη συνδρομή πολιτειακών παραγόντων. Στο πλαίσιο αυτό, για μία ακόμη φορά, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Βορείου Ελλάδος που πρωτοστατούν σε αυτή την πρωτοβουλία συναντήθηκαν σε εστιατόριο της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις, θέτοντας το στόχο αλλά και το χρονοδιάγραμμα πάνω στο οποίο θα στηθεί το εν λόγω εγχείρημα. Μπροστάρηδες στην προσπάθεια αυτή, οι Νίκος Καλτσίδης και Αντρέας Σταυρίδης που ενημέρωσαν τους

παρευρισκόμενους για το που βρίσκονται οι μέχρι τώρα προσπάθειες. Αναφέρθηκαν στα υφιστάμενα προβλήματα και πως θα ξεπεραστούν αυτά πριν υλοποιηθεί το σχέδιο που έχουν θέσει. 

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για όλα αυτά και συμφώνησαν να δημιουργηθεί αρχικά ένα προεδρείο που θα τρέξει τις διαδικασίες ενεργοποιώντας το σύνολο των βετεράνων ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στο εγχείρημα, αλλά και πολιτειακούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στόχος της ίδρυσης του Σπιτιού του Ποδοσφαιριστή είναι να εξυπηρετήσει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγης και έλλειψη πρωτοβάθμιας ιατρικής και φαρμακευτικής φροντίδας, αλλά και να τους δοθεί ηθική

υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στην εκδήλωση αλλά και στη πρωτοβουλία συμμετέχει και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Θεοφάνης Παππάς, όπως επίσης ο ιδιοκτήτης των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων κ.

Φρυγανιώτης και ο επιχειρηματίας κ. Τσαλής, ενώ την πρωτοβουλία στηρίζουν ο αστυνομικός διευθυντής κ. Οικονόμου και η Ελένη Παπαδοπούλου υποψήφια δημ. σύμβουλος Κιλκίς. Παρευρέθηκαν επίσης οι ποδοσφαιριστές Γ. Κεμπάπης, Θ. Καλλιμάνης, Αλ. Στολτίδης, Στ. Ντινόπουλος, Αν. Τσελεμπής, Ζ. Μητρούσης, Γ. Παπαδόπουλος, Χρ. Μπουγιουκλής, Λ. Υφαντίδης, Β. Ασλανίδης, Α. Δρουγουνάκης, Κ.Καπητανίδης και ο δημοσιογράφος Π. Χαραλαμπίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.