Εφερε τα πάνω κάτω ο Φοίνικας Πολίχνης, επικράτησε της ΑΕ Φιλύρου (pics)

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Συναρπαστικό παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ και αδικαιολόγητη ένταση σε αρκετές στιγμές του αγώνα που μεταφέρθηκε και στην κερκίδα είχαμε στο γήπεδο της Ευκαρπίας.

Μεγάλος νικητής ο Φοίνικας Πολίχνης  που έκανε την ανατροπή στο β ημίχρονο, επικράτησε της ΑΕ Φιλύρου με 3-2 και έπιασε στην πρώτη θέση τον ΑΓ. Βασίλειο στον δεύτερο όμιλο της Α κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους τυπικά γηπεδούχους με την απόδοση τους αλλά και την αποτελεσματικότητα τους προηγούμενοι με 2-0. Στο 39’ ο δραστήριος Πολυχρονιάδης από πλάγια μείωσε σε 1--2 σε ένα κομβικό σημείο που έπαιξε τον ρόλο του για το β ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Πολίχνης να μπαίνει αποφασισμένη να ισοφαρίσει νωρίς ασκώντας μεγάλη πίεση στους φιλοξενούμενους.

Η αγωνιστική πίεση είχε αποτέλεσμα στο 55’. οταν σημειώθηκε η ισοφάριση.

Νωρίτερα στο 51’. είχαμε σύρραξη που επηρέασε και την κερκίδα όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Φιλύρου ο Καρανικόλας έπεσε κάτω διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι της ΠΟΛΙΧΝΗΣ για πέναλτι αλλά πολύ κοντά ο έμπειρος κ. Τονιδης έδειξε ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Η φάση αυτή κυριολεκτικά δημιούργησε ένταση. Η αγωνιστική άνοδος του Φοίνικα Πολίχνης στα επόμενα λεπτά είχε ως αποτέλεσμα ο εξαιρετικός Καρανικόλας μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους σε ξαφνική αντεπίθεση να πλασάρει ιδανικά τον Κυριακίδη κάνοντας το τελικό 3--2 και στελνοντας την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έδειξε ότι έχει πολλά αγωνιστικά αλλά και ψυχικά αποθέματα η ομάδα του ΦΟΙΚΙΚΑ για να διεκδικήσει την ανοδο ενώ η ομάδα του ΦΥΛΙΡΟΥ άφησε στα αποδυτήρια την εμφάνιση του Α ημιχρόνου και στο δεύτερο επηρεάστηκε από την μεγάλη πίεση που δέχτηκε από τους γηπεδούχους και δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα πέραν από κάποιες ημιτελείς προσπάθειες

Φοίνικας Πολίχνης - ΑΕ Φιλύρου 3-2

Σκόρερ: Αμαλίδης (7’), Σεφρένογλου (16’), Πολυχρονιάδης (40’), Ανδρεανίδης (56’), Καρανικόλας (68’)

Διαιτησία: Τονίδης (Κακλίδης, Σμήλκος)

Φοίνικας (Ι Παπαδόπουλος): Μυλωνάς, Δαμιανίδης (87’Α Παπαδόπουλος), Αράπι, Κύρκου, Ανδρεανίδης, Π. Αγγέλου (91’ Β Δημητριάδης), Καρανικόλας (87 Τσαλουχίδης), Βουτσάς, Ματακίδης, Γιαπαντζόγλου, Πολυχρονιάδης (56 Καμενιδης)

Φίλυρο (Πανίδης): Κυριακίδης, Ταρασίδης, Σταθόπουλος, Τσότρας (85’ Ράπτης), Σεφέρογλου, Καλαμπάκας, Χατζηπαναγής Λ (73’ Ν Τοπουζίδης), Παναγιωτίδης (85 Καρίκας), Φουρουντζής (67’ Μπεγκλής Α), Συράκος, Αμαλίδης (73 Ν Τσιλιγκερίδης)

ΣΤ.Μ





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google newsΜπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.