Έδιωξαν κακήν-κακώς τυφλό άνδρα από γυμναστήριο επειδή θεώρησαν πως... κοιτούσε επίμονα μια κοπέλα

Metrosport Team22 Ιουνίου 2023

Ένας 21χρονος θυμήθηκε την ταπεινωτική στιγμή που τον πέταξαν έξω από ένα γυμναστήριο επειδή κοιτούσε επίμονα μια γυναίκα - παρά το γεγονός ότι είναι τυφλός.

Ο Toby Addison, φοιτητής ψυχολογίας που δημοσιεύει συχνά βιντεάκια του στο TikTok με όνομα @blindtobes, εμφανίστηκε στο «Happy Hour Podcast» πριν λίγες μέρες.

Ο ίδιος μίλησε για εκείνο το περιστατικό που τοy στιγμάτισε τη ζωή καθώς αισθάνθηκε πάρα πολύ άβολα. Εξήγησε ότι πριν από καιρό γυμναζόταν «κοιτάζοντας τη δουλειά του», όταν άκουσε μια γυναίκα να λέει: «Ω, σου αρέσει η θέα;»

«Προφανώς δεν ξέρω πραγματικά πού κοιτάζω πολλές φορές» είπε ο Toby στο επεισόδιο του podcast. «Απλά κοιτούσα μπροστά μου και δυστυχώς υπήρχε μια γυναίκα που έκανε κάποιες ασκήσεις».

Ο Toby είπε ότι αρχικά δεν κατάλαβε ότι του μιλούσε, καθώς «δεν έκανε τίποτα κακό». Ωστόσο, η γυναίκα επανέλαβε: «Γιατί με κοιτάς συνέχεια τόσο επίμονα; Σταμάτα, μην είσαι τόσο creepy».

Της είπε ότι είναι τυφλός, αλλά εκείνη «δεν το δέχτηκε και συνέχισε να ουρλιάζει». Αυτή φέρεται να συνέχισε να λέει στον Toby να «σκάσει» πριν βάλει τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου να τον απομακρύνει από την εγκατάσταση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.