Στήλες Value Bet

Value Bet : Έχει... ζουμί η Super League

Χρύσανθος Δοβλέτογλου24 Αυγούστου 2024

Η στήλη Value Bet θα είναι δίπλα σας και τη φετινή σεζόν, αλλά με νέο... οδηγό, τον Χρύσανθο Δοβλέτογλου.

Ξεκινήσαμε μεσοβδόμαδα με τα παιχνίδια του Champions League, όπου μας δικαίωσε η Μπόντο Γκλιμτ, αλλά όχι και η Μάλμε, η οποία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στην Σπάρτα Πράγας.

Πάμε, όμως, στα... φρέσκα. Η 2η αγωνιστική της Super League ξεκινάει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Δύο από αυτές, οι πιο αμφίρροπες, μπήκαν στο «μικροσκόπιό» μας. Πρόκειται για τις συναντήσεις του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο και του Πανσερραϊκού με τον Άρη, έχοντας, πλέον, την πρώτη εικόνα των ομάδων από την περασμένη εβδομάδα.

Ο ΟΦΗ απογοήτευσε στην OPAP Arena, καθώς όχι μόνο έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από την ΑΕΚ ήταν και τελείως ακίνδυνος, μόνιμα στο παιχνίδι σε παθητικό ρόλο και έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά. Η στατιστική στο τέλος του ματς κατέγραψε 20-5 τελικές.

Απέναντί του θα έχει τον Ατρόμητο, ο οποίος μπορεί να μην εντυπωσίασε κόντρα στον Άρη, αλλά, τουλάχιστον, ήταν σοβαρός. Έχει τα φόντα να πάρει αποτέλεσμα στο «Γεντί Κουλέ» και με αποδόσεις αουτσάιντερ το Χ2+g/g, μας βγάζει ένα... ζουμερό 2.60 που αξίζει της προσοχής μας.

Ο Άρης είχε θετική παρουσία στο Περιστέρι την 1η αγωνιστική, ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με τη νίκη. Σήμερα, είναι δεδομένο ότι θα μπει στο γήπεδο με στόχο την παρθενική του επιτυχία στο πρωτάθλημα, αλλά, σίγουρα, ούτε τώρα, θα έχει εύκολο έργο.

Κι αυτό γιατί ο Πανσερραϊκός του Μιχάλη Γρηγορίου, όπως είδαμε στην Τούμπα, είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με θράσος. Αναμένεται «μάχη» που θεωρούμε ότι αρχίζει από το 1-1. Επιλογή μας εδώ θα είναι το καλοπληρωμένο g/g.

Καλή επιτυχία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΦΗ-Ατρόμητος Χ2+G/G

Πανσερραϊκός-Άρης G/G

Χρύσανθος Δοβλέτογλου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.