Εχει τα βασικά κομμάτια στην άμυνα

Γιώργος Στράντζαλης25 Ιουνίου 2024

Καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά ακόμη το μέλλον του Φαμπιάνο Λέισμαν, με τον Αρη να περιμένει την απάντηση του Βραζιλιάνου στην τελική και βελτιωμένη, σε σχέση με την προηγούμενη, πρόταση που του έγινε για ανανέωση, ο Άκης Μάντζιος ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα τη σεζόν με σίγουρα τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Γιακούμπ Μπράμπετς, Λίντσεϊ Ρόουζ και Φραν Βέλεθ είναι οι επιλογές του καθώς περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Φαμπιάνο προκειμένου να γνωρίζει αν θα γίνει κίνηση ή όχι για τη “θωράκιση” της άμυνας.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Μπράμπετς είναι ο στόπερ πάνω στον οποίον θα χτίσει την τετράδα μπροστά από τον τερματοφύλακα και τη νέα σεζόν. Ο Τσέχος προέρχεται από τρεις γεμάτες χρονιές με την Κιτρινόμαυρη φανέλα, με τη διαφορά ότι την προηγούμενη χρονιά παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα. Αλλά όπως αποδείχθηκε στην πράξη η εμπιστοσύνη του Μάντζιου στο πρόσωπό του δεν κλονίστηκε καθώς ήταν από τις βασικές “σταθερές” του αγωνιστικού πλάνου.

Στα τρία χρόνια της παρουσίας του στον Αρη έχει συνολικά 109 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 39 τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Το φετινό καλοκαίρι βέβαια για τον Μπράμπετς ήταν εντελώς διαφορετικό καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Τσεχία (σσ έμεινε εκτός EURO 2024) κι αυτό σημαίνει ότι θα ενσωματωθεί στην ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Αυτό ενδεχομένως να λειτουργήσει θετικά, με τον Μάντζιο να περιμένει να δει τη νέα σεζόν τον… ηγέτη Μπράμπετς στην άμυνα, με ή χωρίς τον Φαμπιάνο δίπλα του.

Λίντσεϊ Ρόουζ και Φραν Βέλεθ είναι η δυάδα που θα πλαισιώσει τον Τσέχο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο πρώτος προέρχεται από μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα και μακριά από τα στάνταρ που περίμεναν οι Κιτρινόμαυροι με την επιστροφή του στην ομάδα. Το γεγονός, όμως, ότι θα κάνει “γεμάτη” προετοιμασία σίγουρα θα λειτουργήσει υπέρ του, ενώ και για τον Βέλεθ το φετινό καλοκαίρι θα είναι εντελώς διαφορετικό και η ευκαιρία για restart, αφού μέσα στη χρονιά ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς οι οποίοι τον άφησαν εκτός για μεγάλο διάστημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.