«Έχει χαρακτηριστικά του Πέδρι ο Μόντσου, είναι χρήσιμος για κάθε ομάδα»!

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Ποδοσφαιριστής του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο ισπανός μέσος Μόντσου Ροντρίγκεθ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους «κιτρινόμαυρους». Το προφίλ του 24χρονου ποδοσφαιριστή σκιαγράφησε μέσω του Metropolis 95,5 και της εκπομπής Τρίτο Ημίχρονο ο ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα Β΄, Σέρχι Ντε Χουάν. 

«Είναι παιδί της Masia. Έχει παίξει σε όλες τις μικρές ηλικίες της Μπαρτσελόνα και το 2020 έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα σε αγώνα Champions League με αντίπαλο τη Νάπολι. Ωστόσο, δεν μπορούσε να σταθεί εκεί γιατί οι «μπλαουγκράνα» ήταν γεμάτοι στη θέση του από παίκτες. 

Είναι ταλαντούχος και χρήσιμος ποδοσφαιριστής για όλες τις ομάδες. Έχει σταθερή καριέρα και είναι ενδιαφέρον που έρχεται να δοκιμάσει την τύχη του στην Ελλάδα και τον Άρη, θα του κάνει καλό για την καριέρα. 

Μπορεί να παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις: Εσωτερικός μέσος, κοντά στον φορ και στα άκρα. Είναι παίκτης με μεγάλη χρησιμότητα στο χώρο του κέντρου. Είναι παραγωγικός μέσος, τεχνίτης, δοκιμάζει τα πόδια του και είναι ικανός στις στημένες φάσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.