Έχασε το τρίποντο στο φινάλε ο Ηρακλής, 1-1 με Κοζάνη

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2023

Στο φινάλε της αναμέτρησης η Κοζάνη έκανε το 1-1 στο παιχνίδι με τον Ηρακλή για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Οι παίκτες του Αμανατίδη είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και προσπάθησαν να γίνουν πιεστικοί για την αντίπαλη εστία. Στο 24ο λεπτό ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με σουτ του Κούστα. 

Η Κοζάνη είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 72ο λεπτό αλλά ο Βελλίδης κατάφερε να αποκρούσει. Η απόφαση του διαιτητή αμφισβητήθηκε έντονα καθώς σε προσπάθεια του τερματοφύλακα του Γηραιού να διώξει με τις γροθιές, ο φορ της Κοζάνης έπεσε πάνω του και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. 

Μετά την εκτέλεση πέναλτι υπήρξε ένταση στην κερκίδα και συμπλοκές ανάμεσα στην αστυνομία και στους οπαδούς Ηρακλή με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί προσωρινά. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 94ο λεπτό και έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Βελλίδης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Εμπό, Τόρες (82′ Σπυρίδης), Σίλβα, Κούστα, Κουντουριώτης (82′ Χρουσιέλ).

ΦΣ Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Ασλαμπάλογλου, Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.