Eχασε στο φινάλε ο Λαγκαδάς

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2023

Στο φινάλε του αγώνα ο Λαγκαδάς γνώρισε την ήττα από τη Δόξα Γερακαρούς με 3-1. Ο προπονητής του Θάνος Αργυρόπουλος μετά τον αγώνα είπε:

 Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για μας με το γκολ στο πρώτο 10λεπτο. Το ματς ήταν ισορροπημένο μέχρι το πρώτο ημίωρο όπου ήρθε και το πέναλτι για την αντίπαλη ομάδα. 

Είχαμε την πρωτοβουλία είχαμε και δύο μεγάλες ευκαιρίες να κάνουμε το 1-2 και έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι μπήκαμε δυνατά και πιστεύω ότι το ματς σημαδεύτηκε στο 70 λεπτό όπου δεν δίνεται καθαρή ανατροπή.

 Το παιχνίδι εκεί διακόπηκε για 10 λεπτά λόγω έντασης στην κερκίδα όπου ο ρυθμός έπεσε τελείως. Τα δύο γκολ που δέχθήκαμε μετά το 90’ ήταν από δύο ατομικά λάθη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα. Ολοι προσπαθούν για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Στο πρόγραμμα υπάρχουν και οι ήττες. Ευτυχώς ήρθε νωρίς για να μπορέσουμε να δουλέψουμε μέσα στις γιορτές και να γυρίσουμε πιο δυνατοί. Οπως ξέρουμε όλοι το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και τελειώνει τον Απρίλιο Εύχομαι σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.