Έχασε στις λεπτομέρειες ο λαβωμένος Άρης την τρίτη θέση

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Έχασε τη συγκέντρωση του στα τελευταία λεπτά και ο Άρης γνώρισε την ήττα με 75-71 από το Περιστέρι. 

Δυναμική εκκίνηση από το Περιστέρι που έκανε το +10 αλλά ο Άρης επέστρεψε. Έπειτα, έχοντας αρκετούς παίκτες εύστοχους οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στην πρώτη περίοδο. Στη δεύτερη, όμως, οι «κίτρινοι» περιόρισαν την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων και με επιμέρους σκορ 12-18 και έναν «καυτό» Τολιόπουλο που ολοκλήρωσε το πρώτο μερος με 4/5 τρίποντα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και να μπουν στα αποδυτήρια στο +3. 


Οι γηπεδούχοι μείωσαν τη διαφορά και πήραν το προβάδισμα στο 25' (45-44) και ένα προβάδισμα τριών πόντων (49-46) αλλά οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη με ένα μικρό 6-0 προσπέρασαν ξανά και έχτισαν μια μικρή διαφορά έξι πόντων. Το Περιστέρι με τέσσερις συνεχόμενους πόντους, «ροκάνισε» τη διαφορά και καταφερε να μειώσει στους -3 στο τέλος της τρίτης περιόδου. 

Οι δυο ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ με τον Άρη να έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά το Περιστέρι έκανε την αντεπίθεση του και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 66-66 και με καλάθι του Χουγκάζ πήρε το προβάδισμα. Με βολές οι «κίτρινοι» έκαναν το 68-68. Ο Χουγκάζ έβαλε το Περιστέρι μπροστά με καλάθι και φάουλ και οι βολές του Ράγκλαντ έδωσαν προβάδισμα τεσσάρων πόντων (72-68) στα 55'.8''. Ο Σταρκ μείωσε σε 72-69 αλλά με δύο εύστοχες βολές ο Μήτρου Λονγκ έγειρε την πλάστιγγα προς τους γηπεδούχους αλλά ο Σανόγκο με εύστοχο δίποντο έφερε το ματς στο τρίποντο 00.09'' αλλά ο Μήτρου Λονγκ βρέθηκε ξανά στη γραμμή των βολών και διαμόρφωσε το τελικό 75-71. 

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 35-38, 55-58, 75-71



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.