Δύσκολο πέρασμα της Δόξας Ασσήρου από τα Βασιλικά

Χρήστος Λιάπης08 Σεπτεμβρίου 2024

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά η Δόξα Ασσήρου νίκησε στα Βασιλικά τον τοπικό Αετό με σκορ 2-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην EUROLAMP Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ

Στο πρώτο 45άλεπτο σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η δε Δόξα «φωνάζει» για το γκολ που της ακυρώθηκε στο δεύτερο λεπτό, ενώ από την πλευρά τους διαμαρτύρονται και οι γηπεδούχοι για τη φάση του 10ου λεπτού, όπου έβγαιναν στην κόντρα, αλλά ο βοηθός ανέκοψε την επίθεσή τους, καθώς θεώρησε πως ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» ήταν σε θέση οφσάιντ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα Ασσήρου μπήκε δυνατά και άγγιξε το 0-1 στο 55ο λεπτό, όταν ο νεοεισελθών Κουκουρίγκος έπιασε το σουτ αλλά ο Δουφέκας απέκρουσε εντυπωσιακά. 

Τέσσερα λεπτά μετά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τρικαλόπουλος πήδηξε ψηλότερα απ΄όλους αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. 

Στο 75ο λεπτό Τρικαλόπουλος βγήκε απέναντι στον γκολκίπερ του Αετού, όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και ο Δουφέκας δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα. 

Στο 81' η ομάδα του Παγώνη απείλησε ξανά, με το σουτ του Τρικαλόπουλου να λέει «όχι» και πάλι ο Δουφέκας και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αδαμίδης αστόχησε κι αυτός με τη σειρά του. 

Τελικά η πίεση για τη Δόξα Ασσήρου απέδωσε καρπούς στο 88ο λεπτό. Ο Ζλατίντσης που πέρασε ως αλλαγή στο 54' ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους και δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του. 

Το βάθος που υπάρχει στο ρόστερ της Δόξας είναι αυτό που έπαιξε τον ρόλο του για να έρθει το πρώτο αλλά πολύ δύσκολο τρίποντο.

Στην αντίπερα όχθη, όποια ομάδα υποτιμήσει τον Αετό Βασιλικών θα βρεθεί προ εκπλήξεως.

ΣΤ.Μ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.