Δύσκολη έξοδος του Ολυμπιακού στην Σερβία

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2023

Ο Ολυμπιακός (3-4) αναμετράται εκτός έδρας στο Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χόλ όχι με τον Ερυθρό Αστέρα ή με την Παρτιζάν, αλλά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (4-2) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. 

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο ήττες στο τελευταίο σουτ,  θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να μην χάσουν και άλλο έδαφος. Από την άλλη η Μακάμπι νίκησε με 93-90 την Μπάγερν και ευελπιστεί να πετύχει άλλη μία νίκη για να ανεβεί στην βαθμολογία. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει να αντιμετωπίζει και σε αυτό το ματς αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ παραμένει στα πιτς εδώ και ένα μήνα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα εξαιτίας τραυματισμού, ενώ ο Λούκ Σίκμα μετά από αρκετό καιρό είναι στην 12άδα για το σημερινό αγώνα.

Ο Αμερικανός παίκτης των ερυθρόλευκων ξεκίνησε προπονήσεις και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Η ομάδα του λαού, δίνει τα ματς στο Βελιγράδι, εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, κεκλεισμένων των θυρών λόγω ασφαλείας και επιστρέφουν στην κλασική εμφάνιση στην κίτρινη για συμβολικούς λόγους, στέλνοντας το μήνυμα για να αφεθούν ελεύθεροι όσοι Ισραηλινοί όμηροι παραμένουν στα χέρια της Χαμάς.

Διαιτητές της αναμέτρησης: οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.