Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία

Metrosport Team21 Απριλίου 2024

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League ξεκινάει με την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό (21/4, 17:00, Cosmote Sport 1), στο "Αθανάσιος Διάκος", με τους πράσινους να ψάχνουν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ήδη επικυρώσει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της, με την παρουσία της στα playoffs. Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκεται στην τελευταία θέση των playoffs, μετρώντας πέντε σερί ήττες.

Αντίθετα η ομάδα του Φατίχ Τερίμ βρίσκεται να ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και θέλει πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/4) να παραμείνει κόντρα στην κορυφή του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας σήμερα την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της.

Στο στρατόπεδο των "πράσινων" συνεχίζονται οι απουσίες. Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων, ενώ οι Ζέκα, Ούγκο, Γερεμέγεφ, Παλάσιος για αγωνιστικούς λόγους. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο Αϊτόρ, μετά από δυο μήνες.

Πιθανή ενδεκάδα για τη Λαμία: Κοσέλεφ - Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ - Τζανδάρης, Σλίβκα, Τόσιτς - Τσιλούλης, Λέικ, Μάλτσι.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Παναθηναϊκό: Nτραγκόφσκι - Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ - Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας - Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.